Društvene mrežeInfo Spark

CarnationGroup proširuje poslovanje u regionu i dolazi u Srbiju

Nakon konstantnog rasta poslovanja zabeleženog u Rumuniji i Austriji,CarnationGroup, kreativna agencija za digitalni marketing iz Mađarske odlučila je da proširi svoje prisustvo u ovom delu Evrope otvaranjem kancelarije u Srbiji. Ogranak u Srbiji je treća po redu kancelarija koju je CarnationGroupotvorio van Mađarske, i trenutno je ova agencija u fazi kreiranja svog lokalnog tima u Srbiji i pronalaženja talentovanih i kreativnih ljudi.

Jadranska regija nije potpuno novo tržište za CarnationGroup. Nakon brojnih uspešnih projekata i nagrađivanih kampanja koje su godinama unazad rađene za partnere kao što su Coca-Cola, Procter & Gamble, Telenor i Beiersdorf, CarnationGroup je odlučio da pokrene poslovanje, usadi svoj #digitalcreativecourious pristup radu i iskoristi sve veće mogućnosti koje pruža rastuće tržište Srbije i okolnih zemalja. Ova agencija za digitalni marketing planira da u Srbiji do kraja godine zaposli još 10 osoba i na taj način ponudi kompletan portfolio usluga, uz dodatnu podršku ostalih produkcijskih kapaciteta od preko 100 programera i kreativaca iz 4 kancelarije raspoređene širom centralne Evrope.

Gospodin Aleksandar Petković, koji radi u agenciji CarnationGroup kao regionalni menadžer za razvoj poslovanja, donosi dragoceno i sveobuhvatno poznavanje lokalnih tržišnih uslova i bogato iskustvo u oblasti digitalnog marketinga, pogotovu u mobilnoj industriji koja nesumnjivo predstavlja sektor sa najviše potencijala.

Dolazak jedne ekspertske kompanije, kao što je CarnationGroup, na tržište Srbije nam potvrđuje da je naša zemlja na pravom putu kada je u pitanju značaj i razvojdigitalnog marketinga. Postoji veliki broj kompanija koje posluju u Srbiji, a kojima su potrebne profesionalne usluge agencija sa iskustvom i kompetencama kako bi pospešili svoje poslovanje. Pored togašto donosi svoje znanje i iskustvo, CarnationGroup je u potrazi za talentovanim i kreativnim ljudima koji će nam pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva“, naveo je gospodin Petković.

Njemu će u formiranju, unapređivanju i osvajanju lokalnih tržišta pomoći gospodin Mihaly Varga, direktor za međunarodne odnose u agenciji CarnationGroup, koji iza sebe ima veliko iskustvo stečeno višegodišnjim radom u međunarodnim kompanijama. Gospodin Varga je upravljao promocijom brenda Sony Ericsson u 19 zemalja centralne i istočne Evrope i bivšeg Sovjetskog Saveza, a kasnije je radio kao menadžer za interne i eksterne komunikacije mađarskog ogranka Deutsche Telekom-a.

Srbija je u ovom trenutku jedna od najzanimljivijih lokacija za razvoj našeg poslovanja. Uz tržište koje se brzo razvija i bogato kulturno nasleđe, pred nama su zaista neverovatne mogućnosti. Ubeđen sam da će CarnationGroup otvaranjem kancelarije u Srbiji ne samo povećati prihode od poslovanja, već postati bogatiji za jedno živopisno iskustvo koje ćemo preneti širom kompanije i tako unaprediti našu korporativnu kulturu. 2012. je godina širenja naše mreže, u kojoj ćemo otvoriti kancelarije u još nekim zemljama centralne i istočne Evrope“, rekao je Krisztian Toth, izvršni i kreativni direktor kompanije CarnationGroup.

CARNATIONGROUP

CarnationGroup već preko 15 godina osmišljava kreativne digitalne marketinške koncepte za klijente iz raznih industrija. Stvaramo ideje, dizajniramo, programiramo, razvijamo, kodiramo, istražujemo, planiramo, merimo i optimizujemo. Sve to počinje samo jednim pitanjem. Šta je potrebno da pitamo kako bismo postali bliži? Bliži brendu, proizvodu, ljudima. Sve ostalo su sitnice, zaista. www.carnationgroup.com