Društvene mreže

Nagradna igra: Frenzy Spark i Laguna vam poklanjaju “Ples sa zmajevima” I&II

Frenzy Spark u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna vam poklanja “Ples sa zmajevima” I&II poslednji nastavak epske sage Džordža Martina “Pesma leda i vatre”, koja je kod nas prevedena i izdata u Martu 2012. godine.

Kako bismo odmah otklonili mogućnost bilo kakvog “spoilovanja” i dali iste šanse ljudima koji nisu pročitali knjige, a prate seriju “Igru prestola”, (u nadi da će knjige pročitati) odlučili smo da se malo poigramo sa tematikom i  učinimo borbu za knjige zanimljivijom što zahteva malo kreativnosti. Pravila su sledeća:

1. Komentar ispod ovog teksta na sajtu u formi male pričice do 1500 karaktera –  Sećate se pismenih zadataka iz osnovne: “Jesen u mom kraju”  na vama je da napišete malu humorističku pričicu. Da bismo malo pomogli evo nekih predloga tema: “Jesen u mom kraljevstvu” (odaberi kraljevstvo), “Zimske čarolije na gvozdenostrvima”, “Kako sam proveo letnji raspust na dotračkom moru”, “Jesam mali, ali veliku senku bacam”… Za one kojima je ovo isuviše slobodna tema, može stručna: “Prirodni priraštaj Dorne”, “Genetski poremećaji u Dolu”, “Mikro i makro analiza budžeta Kraljeve Luke” – pustite mašti na volju.

2. Mem poster sa sloganom – Za one koji se bolje izražavaju vizuelno mogu da pogledaju galeriju postera na Facebook stranici  Pokret 282 AL kako bi dobili inspiraciju. (Napomena: Zadržavamo pravo da obrišemo slogan koji naš urednički tim smatra neumesnim ili neprimerenim )  Zašto mem? Zato što je kul kada se zapati u narodu.

Knjige dobija onaj ko skupi najviše lajkova na svoj komentar, tako da izbor nije na nama. Igra počinje 14.05. u 13h  i  završava se u ponedeljak  21.05. u 12h. Srećno!  

 

 ( Zahvalnice našoj velikoj prijateljici Boginji Jednoroga na pomoći oko smišljanja tema)