Filmski skener

Dark Knight Rises 3D Mapa

“The Dark Knight Rises” dolazi u bioskope krajem meseca, i fanovi su sve nervozniji. Ništa manje nije nervozan ni jedna od vodećih kompanija za proizvodnju mobilnih telefona, NOKIA, koja je veći deo kampanje finalnog filma Dark Knight franšize ponela na svojim leđima. Pored Telefona Nokia Lumia 900, koja na zadnjoj strani telefona ima utisnut Dark Knight logo, Nokia je u saradnji sa DC-jem izbacila na internet Dark Knight Rises 3D mapu.

Mapa prikazuje ceo Gotham city, sa obeleženim bitnim lokacijama. Trenutno su od lokacija dostupne samo sledeće: Arkham Asylum, Wayne Tower I, City Hall, i Gotham City Stadium. Postoji još četiri lokacija, koje će biti otključavane kak vreme prolazi, odnosno kako se filmska premijera bliži, a to su: Gotham City Stock Exchange, Blackgate Prison, Major Crimes Unit, i Wayne Manor.

Na svakoj lokaciji možete naći kredom nacrtani (videli ste u trejleru) betmenov znak, a klikom na njega, postavlja Vam se pitanje. Tačan odgovor doneo bi Vam nagradu, kad ne bi živeli u Srbiji, ali ako ništa drugo, bar će Vas zagolicati da nađete sve znake.

Mapa je kao što sam rekao 3D, što znači da možete zumirati mapu, i spustiti ugao kamere, kako bi imali pun doživljaj kretanja kroz ulice Gothama.

Ljubitelji igara “Batman: Arkham Asylum”, i “Batman: Arkham City” obožavaće šetnju kroz ulice i sokake kroz koje su prošli igrajući igre. Ako ipak niste igrali ove dve sjajne igre, ipak ćete moći da preletite preko zgrada, kao što su gejmeri radili igrajući se.

Da više ne dužim, probajte sami…

preuzeto sa sajta SF-Serbia