Info Spark

Goodbye REFRACT!!! – CHINAWOMAN / Kanada

Ove godine Refract festival će svečano zatvoriti svoje kapije poslednji put, i to nastupom interesantnog sastava iz Kanade i Berlina, koji su aprila 2011. godine rasprodali dva koncerta u KC GRADu i najprijatnije iznenadili beogradsku publiku. Reč je o sastavu CHINAWOMAN, koji ovoga puta dolazi kod nas i sa novim albumom u najavi i još većim entuzijazmom! Njihovu već dobro poznatu muziku možete peslušati i na sajtu www.chinawoman.ca

Vidimo se 17. novembra u KC GRADu da mahnemo zauvek Refract festivalu, ali u isto vreme da pozdravimo ideju i cilj Refracta koje će KC Grad kroz svoje godišnje programe i dalje promovisati i realizovati. Dodjite da opet uživamo uz magične pesme Chinawoman!!! A onda vas čekamo u KC Grad-u sa nekim novim iznenađenjima.

Cena karte 1000 RSD u Kulturnom centru GRAD (Braće Krsmanović 4), svakog dana od 14h – 20h.

Zbog velikog interesovanja i rasprodatog koncerta CHINAWOMAN u Kulturnom centru GRAD 17.11.2012. obaveštavamo vas da će se koncert održati i sledećeg dana 18.11.2012. u Kulturnom centru GRAD od 22h.

Karte za prvi koncert su rasprodate, a karte za drugi dan se od petka 16. novembra mogu kupiti u KC GRADu po ceni od 1000 RSD, svakog dana od 12 – 22h.

Ovoga puta omogućićemo svima onima koji žive van Beograda i Srbije, da putem našeg e-mailainfo@culturalfront.net rezervišu svoje karte. Cena karte 1000 RSD